Genealogie Klerkx-Ierlant

Inleiding

Deze uitdraai van een gedcom UTF-8 vanuit Aldfaer ingelezen in Ancestor Tree Manager (ATM) met een samenstelling tot aan de 10de generatie van onze kinderen heeft een totaal uitdraai gemaakt met personen van voorouders broers en zussen en aangetrouwde. Doordat he bewaren en koppelen van aktes in Aldfaer helemaal anders werkt dan ATM heb ik deze in ATM achterwege gelaten. Wel kan ik hierdoor wekelijks of maandelijks, naar gelang van bijwerken van mijn gegevens in een zeer snelle tijd alle gevonden gegevens on line zetten zodat andere ook weer verder kunnen zoeken.
Stel het vervolgens zeer op prijs als je mij hierna ook weer van aanvullingen of correcties kan voorzien dat dit ook weer met mij word gedeeld. Zo kunnen we steeds verder samen in het verleden komen op zoek naar onze gezamelijke voorouders.
Bemerk na het maken van de website dat de voorouderpagina's niet word gemaakt zoals gewenst word daar ik alle voorouders tot in de 10de generatie kompleet qua naam ingevoerd heb. Waarvan 3 korte vaderslijnen onbekend zijn. De reden hiervan is dat ik het "patroniem" tussen acculade heb staan en dit niet werkt volgens de beschrijving van ATM. Als het patroniem in de daarvoor gemaakte kolom staat is dit probleem verholpen. Ben in februari 2019 het geheel gaan testen of het interresant voor mij kan zijn en verwacht er veel van gezien de eenvoud en het snel maken van heel de html website, ook met een groot bestand.
Mijn dank in deze gaat naar Iris Voswinkel van SIV Works die Ancestor Tree Manager geheel zelf heeft ontwikkeld voor haar eigen genealogie en deze ook weer deelt met andere geintereseerde genealogen.
Wel zijn alle digitale bronnen van de DTB en of notaris akten inzichterlijk gemaakt soms ook met een link waar ik wat gevonden heb of een korte uitleg met hulp verkregen van het forum van het Brabants Historisch Informatie Centrum.
En dank bij deze die mij van verdere info heeft voorzien zodat er weer verder gezocht kan worden.


Deze uitdraai via het programma Ancestor Tree Manager is voor het laatst bijgewerkt op18 Oktober 2020 met ATM versie 4.0.